Cariere
Radu CRĂCIUN Director de Cercetare şi Economist-Şef BCR
Luni, 03 Februarie 2014

Radu CRĂCIUN, anterior Directorul de Investiţii al EUREKO Pensii, ocupă,  începând din acest an, poziţiile de Director de Cercetare şi Economist-Şef în cadrul Băncii Comerciale Române - BCR.
Radu CRĂCIUN a ocupat de-a lungul timpului mai multe poziții de management şi consultanţă în domeniul financiar. Începând din 2007, a fost Director General Adjunct în cadrul EUREKO SAFPP. Anterior, a ocupat funcțiile de Şef al Departamentului de analiză a pieţelor financiare şi strategie, precum şi de Analist senior în cadrul ABN AMRO Bank, Analist în cadrul ABN AMRO Securities, Consultant Senior la Roland BERGER şi Manager de Dezvoltare la Centrul pentru Implementarea Managementului Performant. De asemenea, Radu CRĂCIUN este Membru fondator al Asociaţiei Analiştilor Financiari-Bancari din România şi Membru în Consiliul Director al Asociaţiei Pensiilor Administrate Privat din România (APAPR).

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Radu CRĂCIUN Director de Cercetare şi Economist-Şef BCR).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!