Cariere
Radu CRĂCIUN Președinte și Director General BCR Pensii
Luni, 02 Mai 2016

La începutul lunii aprilie 2016, Radu CRĂCIUN a fost validat, de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), ca Președinte și Director General al BCR Pensii, după ce,  timp de 2 ani,  a ocupat funcția de Economist Șef și Director de Cercetare în cadrul Băncii Comerciale Române.
Președinte al Asociației Analiștilor Financiari Bancari din România (AAFBR), fondatorul Asociației Administratorilor Independenți, fost Membru al Consiliului Director al Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR), Radu CRĂCIUN a coordonat timp de 10 ani departamentele de analiză și cercetare piață de capital de la ABN AMRO Securities (România) și ABN AMRO Bank (România), urmând ca după aceea să preia funcția de Director de Investiții și apoi Director Adjunct la EUREKO, administrator a două fonduri de pensii private.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Radu CRĂCIUN Președinte și Director General BCR Pensii).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!