Evenimente
RFI România, decorat de Preşedintele României
Marti, 15 Decembrie 2015

1 decembrie 2015

Cu prilejul Zilei Naţionale, RFI România a primit, din partea Preşedintelui României, Klaus IOHANNIS, în cadrul unei ceremonii organizate  la Palatul Cotroceni, Ordinul Meritul Cultural, în grad de Cavaler, în semn de apreciere pentru profesionalismul, obiectivitatea şi dăruirea  puse în realizarea actului jurnalistic, impunându-se ca un exemplu de abordare responsabilă a informaţiei.

RFI România urmăreşte să fie o punte solidă între două ţări şi două culturi, să construiască o comunitate de valori şi să transmită un mesaj de încredere în valorile democraţiei şi în construcţia europeană, a precizat Cornel ION, Directorul RFI România, în discursul de mulţumire. Postul de radio a sărbatorit, în luna noiembrie, 25 de ani de activitate în spaţiul media românesc.

De mai mulţi ani, RFI România este gazda emisiunii „Ora de risc" dedicată pieţei asigurărilor din ţara noastră. În cadrul acesteia sunt  invitaţi specialişti din piaţa de profil, reprezentanţi ai asigurătorilor şi companiilor de brokeraj, ai fondurilor de pensii private, dar şi ai  autorităţilor şi organizaţiilor de profil.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (RFI România, decorat de Preşedintele României).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!