Evenimente
Riscurile cibernetice, analizate în cadrul unei conferinţe organizate de IBR, ISF şi ISEE
Duminica, 03 Aprilie 2016

24 martie 2016

Atacurile cibernetice au devenit, în ultimii ani, o ameninţare majoră pentru firme, sisteme financiare şi, nu în ultimul rând, chiar pentru securitatea naţională, astfel încât protecţia împotriva acestui tip de ameninţări reprezintă o componentă cheie în strategiile de securitate. Aceasta a fost una dintre principalele concluzii din cadrul Conferinţei „Atacurile cibernetice şi robusteţea sistemelor - Internetul care ne vulnerabilizează”, desfăşurată la sfârşitul lunii martie la sediul Institutului Bancar Român (IBR), organizată în parteneriat cu Institutul de Studii Financiare (ISF) și Institutul pentru Studierea Evenimentelor Extreme (ISEE). 
Securitatea cibernetica nu mai este de mult un subiect al specialiştilor. Legea securităţii cibernetice este foarte importantă pentru protecţia consumatorilor. Pentru prima dată, sistemul financiar este definit ca infrastructură critică şi activele clienţilor vor fi protejate, iar cei care le administrează vor fi responsabili legal, a punctat Călin RANGU, Preşedintele Consiliului Director, Institutul de Studii Financiare.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Riscurile cibernetice, analizate în cadrul unei conferinţe organizate de IBR, ISF şi ISEE).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!