Evenimente
Riscurile operaționale generate de IT în asigurări
Luni, 16 Ianuarie 2017

9 decembrie 2016

Compania GRAWE România Asigurare, în parteneriat cu Institutul de Studii Financiare – ISF, a organizat în data de 9 decembrie a.c., primul Risk Management Breakfast cu tema “Riscurile operaționale generate de IT în asigurări”. Risk Management Breakfast este un concept nou care pornește de la nevoia de a discuta în mod regulat pe subiectele specializate și de actualitate din managementul riscului în asigurări și din domeniile conexe. Structura întâlnirilor presupune ca specialiști din domeniu să analizeze subiectele supuse dezbaterii.

Dezbaterile au fost făcute în contextul revizuirii Normei 6/2015 privind gestionarea riscurilor operaționale generate de sistemele informatice utilizate de entitățile reglementate/autorizate/avizate și/sau supravegheate de ASF.

La această ediție au participat următorii invitați: Paul SWOBODA - Președinte Directorat, GRAWE România Asigurare; Iulian LUPU - Șef Serviciu Rezoluție, ASF; Adrian BACIU - Chief Security Officer – RMSI, OMNIASIG VIG (manager de risc / IT); Dana DEACONU - Secretar General, ISACA România; Răzvan TUDOR - Manager de risc FGA (moderator).

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Riscurile operaționale generate de IT în asigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!