Profil Astrologic

Scorpion: Dan CONSTANTINESCU şi Corneliu MOLDOVEANU

Autor:Minerva

Dan CONSTANTINESCU
Membru în Consiliul CSA
6 noiembrie

Acest Scorpion priveşte viaţa ca pe o bătălie în care se regăsesc atât triumful, cât şi apărarea, ca şi caracteristici de bază. Intensitatea şi magnetismul reprezintă cheia modului său de a se exprima. Are nevoie să echilibreze aceste două trăsături cu stabilitate şi pragmatism.
În ceea ce priveşte banii şi câştigurile financiare, are fler şi ştie cum să acţioneze ca să atragă câştigurile în buzunarul său. Poate fi însă şi chibzuit când se pune problema banilor. Caracteristica sa de bază rămâne abilitatea de a vedea nu doar amănuntul, ci şi imaginea de ansamblu. Este pragmatic, are înţelepciunea să ştie când trebuie să vorbească şi când să tacă. S-ar putea ca, la un anumit nivel, să fie convins că ceea ce spune el este mai valoros în raport cu spusele celorlalţi.
Este foarte implicat în viaţa de familie. Creativitatea sa este fundamentată pe un cert talent artistic şi, nu întâmplător, atunci când intri în biroul său ai putea auzi, pe fundal, muzică; merge la spectacole de teatru, vernisaje, ascultă muzică ori dansează. Toate acestea sunt, de fapt, modalităţi de relaxare şi de eliberare de tensiunile interioare. În intimitate, îşi trăieşte stările cu intensitate.
În ceea ce priveşte viaţa de zi cu zi, aceasta este departe de a fi una liniştită. Îi place să se trezească devreme, respinge rutina, are propriul său ritm atunci când munceşte. Poate de aceea preferă ca parteneră de viaţă o persoană liniştită, calculată şi statornică. Se simte foarte bine în prezenţa oamenilor care cultivă aceleaşi valori ca şi el, loialitatea şi onoarea.
Îi place ideea unei călătorii din motive pur sentimentale, dar are anumite reţineri vizavi de modul în care călătoreşte sau de respectarea aceloraşi destinaţii. De asemenea, în orice călătorie pleacă, are în servietă fotografia familiei. Preferă, de multe ori, să-şi ia de lucru acasă şi să se informeze permanent în legătură cu tot ceea ce se petrece în lume.
Identitatea sa este strâns legată de imaginea şi statutul social. Îi place să fie primul atunci când este vorba despre profesie şi, de aici, puterea de a conduce mult timp în profesia sa.
Este preocupat de instituţia în care lucrează, are prieteni care se aseamănă lui şi adesea este interesat de detaliile din viaţa acestora. Este bun şi cumsecade până la proba contrarie şi de aceea poate deveni extrem de critic cu prietenii care se întâmplă să îi înşele aşteptările. Prea sensibil la cerinţele celor din jur, adesea ajunge la un conflict cu sine, din teama de a nu-i dezamăgi pe cei din preajmă.

Corneliu MOLDOVEANU
Membru în Consiliul CSA
7 noiembrie

Iată un Scorpion agil, versatil, curios, cu o conversaţie spumoasă, idei multe şi bune. Poate fi uşor volatil, superficial, schimbător, neliniştit şi inconsistent atunci când se plictiseşte sau nu mai are motivaţia pentru care să lupte. Spirit armonios, artistic aş spune, diplomat, echilibrat, caracterizat de un puternic sentiment de echitate. Atenţie la compromisuri, la modul cum aplică legea şi normativele în vigoare. Disciplinat totuşi, responsabil şi de încredere, harnic, conştiincios, practic. Poate fi însă şi pesimist, prea convenţional, chiar rigid, materialist şi dur, când situaţiile o impun.
Obiectivează cu uşurinţă, îi plac discuţiile filosofice şi preferă să vadă viaţa dintr-o perspectivă intelectuală. Mintea sa raţională va domina partea sentimentală, considerând că cei care gândesc cu sufletul pierd contactul cu realitatea. Slăbiciunea sa este că vede emoţiile şi afectivitatea într-o lumină depreciativă.
Identitatea şi resursele personale sunt baza tuturor celorlalte reuşite din viaţa sa. Trebuie să se simtă sigur pe sine înainte de a ieşi în lume. Familia şi căminul sunt baza pentru prospecţiunile privind cunoaşterea şi descoperirea de sine, care au fost trambulina pentru reuşitele sale. Interacţionează cu destule persoane care pot juca un rol important în viaţa sa. Va afla foarte multe despre sine în contextul relaţiilor sale. Este o persoană dornică să lase în urmă trecutul şi priveşte cu încredere în viitor. De regulă, credinţa în forţele proprii creşte la provocări.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Scorpion: Dan CONSTANTINESCU şi Corneliu MOLDOVEANU).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: