Profil Astrologic

Scorpion: Florina VIZINTEANU

Florina VIZINTEANU

Preşedinte, BCR Asigurări de Viaţă
29 octombrie

Scorpion cu Ascendentul în Balanţă. Marcaj puternic de Aer; armonie, simţ artistic, echilibru interior, onestitate, judecată limpede, imparţialitate, cu înclinaţie spre compromis în situaţia în care trebuie să-şi salveze afacerea sau poziţia. Altruismul său, inovaţia, nevoia permanentă de a şti, de a cunoaşte o fac să fie adepta progresului, dar să se afle totodată şi în slujba Omului. Dar ceea ce o distinge în faţa celorlalţi este inteligenţa nativă, aparenta revoltă şi excentricitatea, spiritul extrovertit şi detaşarea cu care priveşte, explică şi vrea să rezolve problemele tuturor, mai puţin pe ale sale. Fiind în primele grade din Balanţă, uneori se comportă asemeni unei native Fecioară, pentru că influenţele acestui semn sunt, de multe ori, foarte puternice.
Acţiunile sale sunt bine orientate şi sugerează o persoană investită cu capacităţi manageriale şi cu abilitatea de a obţine rezultatele pe care le vrea din această poziţie. Uneori însă, marşează parcă prea puternic pe ideea că neapărat trebuie să obţină ceea ce doreşte. Adevărul este că ordinea şi precizia sunt pentru ea un mod de exprimare. Trebuie să-şi dezvolte şi latura critică şi dorinţa de perfecţiune, pe care să le echilibreze prin toleranţă.
Îi place să ţină socoteala propriilor venituri, îi plac lucrurile frumoase, iar marile ei calităţi sunt talentul de a coopera şi arta negocierii, în care excelează. Posibile studii de drept sau ar fi fost un foarte bun avocat, mai ales că are darul de a comunica, incisiv dacă trebuie, cu un acut simţ al realităţii.
Daţi-i să conceapă un proiect de perspectivă şi veţi avea surprize ce poate să facă.
Are o filosofie proprie asupra vieţii, dar şi asupra modului cum ar trebui făcute afacerile. Dacă trebuie să călătorească, atunci o face în manieră proprie, la volanul maşinii sale sau în alte modalităţi inedite - cine ştie ce alte idei îi mai vin!!

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Scorpion: Florina VIZINTEANU).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: