Evenimente
Seminar tehnic AUDATEX de prezentare a sistemului AZT
Luni, 06 Iunie 2016

10 mai 2016

Peste 200 de reprezentați ai industriei de asigurări auto, dar și ai unităților service, importatorilor auto și de materiale de vopsitorie au participat, pe 10 mai, la Seminarul AUDATEX - ALLIANZ Zentrum fur Technik (AZT).
Cu acest prilej, a fost prezentat sistemul de vopsitorie AZT (ALLIANZ Zentrum fur Technik). Utilizat în 35 de țări, acesta este adaptat în permanență cu noile evoluții în domeniu, oferind posibilitatea aplicării în calculația AUDATEX a tehnologiilor nou utilizate în industria de profil. Prezentarea a fost susținută de Norbert HERMANN, reprezentantul ALLIANZ Zentrum fur Technik, care a oferit mai multe detalii despre modul de funcționare a acestui sistem.
Dialogul intens care a avut loc în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri arată interesul pieței auto pentru această temă și necesitatea unor astfel de întâlniri, au declarat reprezentanții AUDATEX.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Seminar tehnic AUDATEX de prezentare a sistemului AZT).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!