Sanatate
Serviciile de asigurări personalizate: Un pas important pentru o afacere de succes
Autor:Rubrică realizată cu sprijinul SIGNAL IDUNA Asigurări de Viaţă

Contextul economic actual a schimbat modul în care managerii îşi concep planurile şi investesc în angajaţi.
A devenit evident că angajaţii profesionişti şi implicaţi sunt necesari în păstrarea calităţii afacerii la standarde superioare. În acelaşi timp, candidaţii în căutarea unui loc de muncă aleg o companie pentru reputaţia sa, beneficiile salariale sau compensaţiile oferite.
În această situaţie, oferirea unei asigurări private de sănătate ca beneficiu este un instrument inteligent pentru a satisface atât companiile, cât şi aplicanţii.
Pe o piaţă foarte competitivă, beneficiile nu pot însemna doar salariu şi bonusuri, ai nevoie de instrumente de motivare moderne care să atragă oamenii-cheie în compania ta.
Produsele de asigurare de grup devin o tendinţă în acest domeniu, având ca rezultat reducerea costurilor departamentului de HR şi crearea unui mediu profesionist pentru echipe de lucru loiale şi eficiente.
SIGNAL IDUNA oferă soluţii pentru reducerea costurilor de personal şi îmbunătăţirea productivităţii prin modul de abordare inovativ al beneficiilor salariale.
Datorită flexibilităţii ofertelor şi a diverselor tipuri de produse, clienţii pot alege dintr-o multitudine de servicii medicale: În plus faţă de ceea ce oferă alte companii, noi oferim posibilitatea de a include în aceeaşi ofertă nu numai protecţie de sănătate, ci şi de accident şi/sau de viaţă, prin SIGNAL Enterprise, declară Andrei BACU, Broker Manager la SIGNAL IDUNA.
Fiecare companie are cerinţe diferite, aşa că experţii SIGNAL IDUNA colaborează cu departamentele clienţilor pentru a respecta în totalitate nevoile şi aşteptările lor. Oferta de asigurare rezultată este special creată şi adaptată fiecărei companii, ţinând cont de aria sa de activitate, numărul de angajaţi şi bugetul valabil.
Referitor la tendinţele noului an, specialiştii păstrează aceleaşi standarde profesionale şi anticipează evoluţia mediului economic şi de afaceri pentru a crea cele mai bune produse pentru piaţă şi pentru a-şi însoţi clienţii în succesul şi evoluţia lor.
Andrei BACU adaugă: Anul acesta ne concentrăm mai mult pe segmentul corporate, dar vom lansa şi produse pentru persoane fizice sau, dacă este cazul, le vom adapta pe cele existente la cerinţele pieţei şi ale clienţilor.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Serviciile de asigurări personalizate: Un pas important pentru o afacere de succes).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Alexandra SMEDOIU: Economisirea inseamna responsabilitate fata de noi si generatiile viitoare

Alexandra SMEDOIU - Vicepresedinte CFA Society Romania si Partener Deloitte
Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!