Evenimente
Sezon plin de evenimente pentru colaboratorii DESTINE Broker
Joi, 15 Septembrie 2016

Mai - Septembrie 2016

Pe durata lunilor de vară, colaboratorii DESTINE Broker de Asigurare-Reasigurare au fost angrenați în mai multe acțiuni care au îmbinat eficient perioadele de formare și dezvoltare profesională cu cele de vacanță și relaxare. 
Astfel, brokerul a organizat o serie de evenimente speciale pentru forța sa de vânzări, care au avut rolul de a aduce împreună colaboratorii dornici și merituoși în a înțelege mai bine contextul pieței în care activează și, desigur, să se bucure împreună de trăiri și orizonturi noi, au explicat reprezentanții companiei. 
Astfel, calendarul de evenimente de vară a programat în lunile iunie, iulie și septembrie la Odorheiu Secuiesc și Alba Iulia o serie de Seminarii de Debut dedicate colaboratorilor noi, care doresc să înțeleagă activitatea companiei, modul de lucru și realizările pe care le pot avea. 
La Cursurile de Vânzări (iunie, Târgu Ocna) au participat colaboratorii care au dorit să își dezvolte cunoștințele și abilitățile în vânzarea produselor, în ceea ce privește imaginea personală și nu în ultimul rând a brand-ului și afacerii DESTINE. 
La Cursurile de Coordonare (Uzlina, Delta Dunării,  în perioadele 01 - 05 iunie și 07 - 11 septembrie) participă colaboratorii cu rezultate deosebite care au confirmat abilități ce țin de modul de coordonare și îndrumare a echipelor de vânzări.
Cursul de Bazele Managementului (Kusadasi, Turcia, 07 - 14 iunie ) a furnizat participanților o serie, de noțiuni teoretice de bază ale „științei conducerii”, oferind totodată ocazia de a pune în practică,   printr-o serie de exerciții, „bazele” unei afaceri solide.   
Vizitele de lucru de la sediul din București al SIGNAL IDUNA (în iulie și august) au sporit dorința reciprocă de dezvoltare și optimizare a unui parteneriat deja funcțional, astfel încât starea de sănătate a cât mai multor clienți să poată fi recuperată sau întreținută prin servicii profesioniste.
Totodată, croaziera ,,Brizele Mediteranei” (18 - 25 mai, în parteneriat cu GRAWE România) și excursia în Kusadasi, Turcia (07 - 14 iunie ),  organizate pentru câștigătorii concursurilor de vânzări de asigurări de viață,  au prilejuit momente de bucurie și relaxare după eforturile depuse, dar și de motivare pentru câștigarea altor concursuri viitoare.
Vorbim de vară, locuri și oameni care,  iată, împreună,  se pot armoniza în mod util. Până vara viitoare, DESTINE va continua să îmbine aceste elemente și în celelalte anotimpuri, au precizat reprezentanții companiei.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Sezon plin de evenimente pentru colaboratorii DESTINE Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Alexandra SMEDOIU: Economisirea inseamna responsabilitate fata de noi si generatiile viitoare

Alexandra SMEDOIU - Vicepresedinte CFA Society Romania si Partener Deloitte
Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!