Evenimente
SRBA a dat startul transformării în RENOMIA România
Luni, 04 Aprilie 2016

4 aprilie 2016

Reprezentanții SRBA Broker și ai grupului ceh RENOMIA, alături de membri ai Ambasadei Cehiei din România au fost, pe 4 aprilie, gazdele unui eveniment special cu peste 150 invitați, menit a puncta două momente marcante din activitatea brokerului: 18 ani de activitate a SRBA pe piața locală, precum și începerea procesului de rebranding rezultat în urma preluării SRBA Broker de către RENOMIA Group.
Milan PEPRNIK, Consilier Economic al Ambasadei Cehiei la București, precum și Bogdan ANDRIESCU, Președinte, UNSICAR, au vorbit în deschiderea evenimentului, subliniind importanța parteneriatului dintre Cehia și România pe segmentul brokerajului în asigurări.
Din partea celor două companii au luat cuvântul Gheorghe GRAD, Director General, SRBA Broker, respectiv Pavel NEPALA, Managing Partner, RENOMIA Cehia. Aceștia au subliniat rolul noului parteneriat în dezvoltarea regională. Astfel, prin această tranzacție se realizează consolidarea poziției RENOMIA în Europa, România alaturându-se Cehiei, Ungariei, Slovaciei, Croației și Bulgariei. Printre direcțiile strategice pe care mizează SRBA în perioada următoare se numără dezvoltarea teritorială și evoluția pe zona brokerajului corporate.
La jumătatea anului precedent, RENOMIA, cel mai mare broker din Cehia, a intrat și pe piața românească demarând procedura de preluare a pachetului majoritar de acțiuni al SRBA Broker de Asigurare.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (SRBA a dat startul transformării în RENOMIA România ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!