LifeStyle

The black dress project

Autor:Cosmina Maria
Luni, 08 August 2016

Cu toate că rochia neagră este considerată de către marii critici ai modei drept un element clasic și care poate fi purtat mereu și mereu altfel, câteodată simțim nevoia unei schimbări. Pornind de la o piesă simplă, designer-ul Cosmina Maria împreună cu Iliana Atelier ne demonstrează cum transformările aduse unui obiect de îmbrăcăminte poate conduce la realizarea unui veșmânt dincolo de banal, țintind către  ceea ce numim în mod curent o ținută de excepție.
Piesa de la care vom porni este o rochie fără bretele, cu o croială tip sirenă și de o lungime considerabilă – o rochie maxi –, aceasta urmând să fie transformată într-o piesă mai versatilă, dar deopotrivă de elegantă.
Pentru a ajunge la design-ul cu totul inovator, acestei rochii i s-au adăugat mâneci,   împodobite cu paiete negre, iar partea superioară a veșmântului a fost transformată, bucurându-se acum de un decolteu pătrat,  destul de generos.
Fusta a suferit și ea ample modificări, în sensul că a fost scurtată, întreaga ținută căpătând o altă croială, de tip trompetă. 
Astfel încât, în final,   prin noua ținută realizată,   putem vorbi categoric de o reinterpretare a clasicei „little black dress” perfectă, atât pentru evenimente de tip cocktail, cât și pentru gale și recepții.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (The black dress project).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: