Evenimente
The METROPOLITAN Pre-Summer Lawn Concert
Luni, 06 Iunie 2016

29 mai 2016

În seara zilei de duminică, 29 mai a.c., METROPOLITAN Life i-a așteptat pe pasionații de muzică clasică la „The METROPOLITAN Pre-Summer Lawn Concert”, un concert în aer liber organizat la Clubul Diplomatic din București. 
În cadrul evenimentului, soprana Irina IORDĂCHESCU, împreună cu tenorul Mario VASILIU au cântat arii din opere și operete și canțonete italiene, alături de Violoncellissimo, cunoscutul ansamblu de 18 violoncele fondat și condus de către marele violoncelist Marin CAZACU.
METROPOLITAN Life este parte din MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. În România, METROPOLITAN Life are peste 17 ani de activitate pe piața de asigurări de viață, două milioane de clienți beneficiind de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de companie.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (The METROPOLITAN Pre-Summer Lawn Concert).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!