Cariere
Thierry PELGRIN, Head of Europe, SOMPO Canopius Re
Miercuri, 16 Noiembrie 2016

Thierry PELGRIN conduce, începând cu 1 noiembrie, afacerile cu reasigurări din Europa continentală ale japonezilor de la SOMPO Canopius. Echipa va fi localizată în Zurich, Elveţia, şi va colabora îndeaproape cu divizia SOMPO din Londra. Anterior acestei poziţii, Thierry PELGRIN a activat timp de peste 10 ani în cadrul companiei de reasigurări EVEREST Re.

Activitatea în reasigurări şi-a început-o în 1995 în cadrul PARTNER Re. Pe parcursul carierei sale, Thierry PELGRIN a mai activat în cadrul companiei britanice HEATH Lambert, dar şi la WILLIS Re. SOMPO Canopius este divizia de riscuri speciale a SOMPO Japan Nipponkoa Holdings Inc., unul dintre primii trei asigurători de proprietăţi şi accidente din Japonia, cu active în valoare de 90,5 miliarde USD.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Thierry PELGRIN, Head of Europe, SOMPO Canopius Re).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!