LifeStyle

Ținutele „V-Neck” – un „must” în garderoba oricărei femei

Autor:Cosmina Maria
Luni, 06 Iunie 2016

Atunci când vine vorba de criteriile pe baza cărora ne alegem ținutele, decolteul este de regulă primul de care ținem cont. În acest sens, una dintre cele mai ușor de purtat, fiind și foarte estetică, este croiala în „V”.
Această croială a decolteului se potrivește oricărei vârste și servește mai ales în echilibrarea înălțimii, pentru că alungește partea superioară a corpului. Atrage astfel atenția către zona gâtului, bustului și feței, modelează silueta și conferă voluptate. Mai mult, croiala de tip „V-Neck” se dovedește a fi potrivită atât ținutelor de seară, cât și celor de cocktail și casual.
Vom lua drept exemplu o rochie semnată Iliana Atelier, de culoare albastru ultramarin, având o croială mulată, mânecă lungă și un decolteu tip „V”. După cum se poate vedea, ținuta este potrivită unui eveniment mai formal, însă se poate regăsi și la evenimente mai relaxate. 
Croiala mulată a rochiei scoate în evidență formele corpului, mâneca ascunde brațele, iar decolteul și detaliile aplicate acestuia atrag împreună atenția asupra feței și zonei gâtului. 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Ținutele „V-Neck” – un „must” în garderoba oricărei femei).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: