Evenimente
UNSICAR a participat la o acțiune organizată de Parlamentul European privind Directiva Distribuției în Asigurări (IDD)
Vineri, 04 Martie 2016

26 - 27 ianuarie

Asociația profesională a brokerilor (UNSICAR), reprezentată de 20 de companii membre, a participat, în perioada 26 - 27 ianuarie a.c., la o acțiune organizată de Parlamentul European.

Demersurile necesare pentru prezența UNSICAR la Bruxelles au fost inițiate de europarlamentarul Doru Claudian FRUNZULICĂ.

Pe parcursul celor două zile, membrii UNSICAR au avut întâlniri de lucru atât cu Doru Claudian FRUNZULICĂ, cât și cu Rogier WEZENBEEK, Comisar european (Financial Services and Capital Markets Union, European Commission, DG Financial Stability, Insurance and Pensions Unit). În cadrul acestor întrevederi au fost abordate teme legate de evoluțiile înregistrate de piața de brokeraj de asigurări din România, precum și aspecte legate de Directiva europeană privind Distribuția în Asigurări (IDD), care va fi publicată în perioada imediat următoare în Jurnalul European. Statele membre au la dispoziție doi ani pentru implementarea acesteia.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (UNSICAR a participat la o acțiune organizată de Parlamentul European privind Directiva Distribuției în Asigurări (IDD)).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!