Profil Astrologic

Vărsător

Karina ROŞU
Director General, AON Broker
25 ianuarie

Un Vărsător caracterizat de stabilitate şi durabilitate, având ca trăsătură predominantă valoarea, inflexibil şi pământean, animat de o puternică dorinţă de acumulări spirituale. Încăpăţânarea, posesivitatea şi autoindulgenţa o pot face să se blocheze în situaţii neaşteptate. Meticuloasă,  discriminativă, aplecată spre detaliu, conştientă că trebuie să fie sănătoasă dacă vrea să poată lucra din greu în continuare.
Poate fi hipercritică, meschină şi perfecţionistă atunci când este provocată. De altfel, este un om disciplinat, responsabil, de încredere, harnic, conştiincios şi practic. Cade destul de uşor pradă pesimismului şi atunci devine prea convenţională, rigidă, materialistă şi reticentă. Cu toate acestea, spiritul umanitar este caracteristica sa principală, la care se adaugă gândirea novatoare, conştiinţa colectivă. Devine destul de repede o rebelă fără cauză, excentrică, distantă, superficială, atunci când o irită comportamentul celor din jur.
Este o persoană practică şi eficientă, pe care te poţi baza. Se implică cu tot sufletul atunci când se cere o abordare de bun simţ la anumite probleme. Abordează problemele vieţii de zi cu zi de o manieră practică, este tipul de om foarte bine ancorat în realitate. Dacă are vreo slăbiciune, atunci aceasta este încăpăţânarea de a refuza să facă unele schimbări în viaţa sa atunci când acestea se cer.


Mihnea TOBESCU
Director General, CHARTIS
29 ianuarie

Un Vărsător cu percepţii magnetice, am spune, penetrant, căruia îi plac confruntările deschise. Atenţie însă, căci poate deveni distructiv, răzbunător, gelos şi prea dramatic. Aderă cu uşurinţă la acţiunile umanitare, progresiste, conştient fiind de valoarea sa. Ca orice Vărsător, însă care se respectă, poate deveni un rebel, un excentric, distant, superficial, lunecos, extrem de labil.
Dacă are o mare problemă, atunci aceasta constă în faptul că nu este întotdeauna motivat pentru atingerea unor obiective proprii, fiind lipsit de încredere în propriile forţe exact atunci când trebuie să dispună integral de sine. De aici, o anumită lipsă de entuziasm şi senzaţia copleşitoare de iminentă schimbare.
Obiectivează cu uşurinţă, îi plac discuţiile filosofice şi preferă să vadă viaţa dintr-o perspectivă intelectuală. Mintea sa raţională va stăpâni partea sentimentală de fiecare dată, considerând că cei care gândesc cu sufletul pierd contactul cu realitatea. Slăbiciunea sa este că vede emoţiile şi afectivitatea într-o lumină depreciativă.
Deosebit de generos, îşi manifestă această însuşire în raport cu persoanele care au nevoie de ajutor, pentru că ele reprezintă idealul, scopul şi sensul vieţii sale. Caută cunoştinţe pentru a adăuga valoare vieţii sale. Poate fi entuziast, loial şi devotat. Cu idealismul său, are capacitatea de a-i inspira şi pe alţii. Cu toate acestea, poate să fie un amalgam de tendinţe dominatoare, credulitate, idealism rigid şi hiper-emotivitate.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Vărsător).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: