Profil Astrologic

Vărsător

Autor:MINERVA

Radu MUSTĂŢEA
Preşedinte Directorat
ASTRA Asigurări
Data naşterii: 21 ianuarie

 

Semne puternice în tema astrală
Balanţa – pe de o parte, îi dă echilibru interior, o îmbinaţie între diplomaţie şi spirit de artist, un profund simţ al cinstei şi onestităţii dar, pe de altă parte, pentru a păstra ceea ce are, este înclinat spre compromis. Este calm, uneori exagerat de calm în momente care cer forţă şi acţiune.
Cel de-al doilea semn este Vărsătorul, care îi dă deschidere în relaţiile interumane, spirit inovativ, conştiinţă de grup, altruism şi generozitate. Cu toate acestea, sunt situaţii când poate deveni excentric, rebel, superficial, prea deschis şi prea detaşat.

Echilibrul elementar

Este o dominantă de Foc armonizată cu una de Aer.
Focul face ca, datorită temperamentului şi dinamismului, să-şi atingă foarte greu scopurile pe care şi le propune, cu foarte multe eforturi în acest sens. Poate ar trebui să înveţe, dacă nu a făcut-o deja, să-şi tempereze entuziasmul, mai ales atunci când trebuie să înfrunte schimbările din viaţa sa.
Aerul îi aduce tenta filosofică de care are nevoie, preferinţa spre a avea o perspectivă intelectuală asupra vieţii. Pentru el, raţiunea vine înaintea sentimentelor, care sunt filtrate şi controlate de intelect, ceea ce îi conferă o detaşare în a privi lucrurile altfel decât o fac ceilalţi. Apreciază cinstea în competiţii; acest lucru, împreună cu logica imbatabilă fac din acest nativ un adversar de temut. Slăbiciunea lui este că refuză să-şi recunoască vulnerabilităţile, indiferent de natura lor.

Echilibrul energetic

Marcaj de fixitate, îi este extrem de dificil să se adapteze noilor situaţii, renunţă foarte greu la ceea ce are, dând dovadă de conservatorism. Trebuie să înveţe să fie mai maleabil, mai flexibil când se pune problema schimbării, pe care o impune nu doar propria evoluţie profesională şi spirituală, ci şi conjunctura exterioară.

Echilibrul caselor
Nativul este un amestec de personalitate şi creativitate.
Casa 1 sau Casa Personalităţii îl descrie aşa cum se vede el dar, mai ales, cum i-ar plăcea să fie văzut de ceilalţi. De asemenea, este o casă care vorbeşte despre vitalitate şi despre imaginea pe care şi-o construieşte conştient ca expresie a motivaţiilor interioare.
Casa a 5-a vorbeşte despre un spirit creativ şi novator, cu valențe artistice. Este un om care ţine la hobby-urile sale şi căruia îi place să îşi petreacă timpul liber alături de familie, în special de copii.

Echilibrul cadranelor
Domină Cadranul 1, ceea ce înseamnă că se vede pe sine ca fiind foarte independent, capabil să-şi organizeze viaţa aşa cum vrea, poate prea centrat pe plăcerile şi nevoile sale.

Echilibrul emisferelor

Este unul optim, reflectând echilibrul său interior.


Luna la Primul Pătrar arată un om foarte bine orientat profesional, cu calităţi manageriale bine structurate şi puternice şi cu capacitatea de a obţine rezultate reale în timp foarte scurt. Trebuie însă menţionat că, pentru a ajunge în poziţia pe care o deţine în prezent, a depus eforturi însemnate.
În mod natural, se exprimă cu responsabilitate şi circumspecţie. Şi-a planificat în detaliu toată viaţa şi a abordat întotdeauna problemele cu seriozitate şi cu prudenţă. La prima vedere, unii îl pot considera poate prea serios. Lecţia de viaţă ar fi să înveţe să-şi asume riscuri, chiar dacă este vorba de unele analizate cu atenţie.
Cu Casa banilor obţinuţi din muncă proprie în semnul Vărsătorului, banii şi posesiunile materiale sunt aspecte destul de imprevizibile pentru el. Singurele valori care contează pentru sufletul său boem sunt individualitatea şi originalitatea.
Poate fi destul de vag în comunicare, nu pentru că nu ar şti exact ce vrea de la subalterni, ci pentru că ideile îi vin cu o rapiditate uimitoare, mai repede decât poate să exprime în cuvinte, şi are impresia că interlocutorul său ştie ceea ce gândeşte el.
Viaţa de zi cu zi reflectă nevoia de a evita rutina. Cu toate acestea, este un coleg de muncă stabil şi rezonabil, demn de încredere. Socializează cu mare uşurinţă, este vorbăreţ, îi place să stea la poveşti şi comunică cu partenerii de afaceri ori cu cei din familie cu destul de multă uşurinţă. Intensitatea cu care trăieşte totul este o calitate care îl face dorit, nu doar în afaceri, ci în orice relaţie.
În ceea ce priveşte viaţa de zi cu zi, aceasta este departe de a fi una liniştită. Îi place să se trezească la ore matinale, respinge rutina, are propriul său ritm de muncă. Poate de aceea preferă o parteneră de viaţă liniştită, calculată şi statornică. Se simte foarte bine în prezenţa oamenilor care cultivă aceleaşi valori ca şi el – loialitatea, onoarea. În ceea ce priveşte afacerile, ar putea avea dificultăţi în a „lăsa de la el” când este vorba despre investiţiile sale sau ale instituţiei pe care o reprezintă.
Valorizează profund ideea de cămin şi de familie, posibil datorită unei copilării în care relaţiile cu părinţii au fost foarte strânse şi datorită respectului pentru tradiţii.
Îi place să călătorească, dar oriunde ar pleca, are în servietă o fotografie cu familia.
Preferă de multe ori să-şi ia de lucru acasă şi să fie permanent informat despre tot ceea ce se petrece în lume. Este interesat de lucruri mai puţin obişnuite şi îi place să facă ceea ce îi dictează intuiţia.
Deşi pare un om retras, iubeşte spontaneitatea şi jocul vieţii. Îi plac ideile noi, îi place să îşi folosească din plin potenţialul creativ în abordarea unor proiecte noi, chiar dacă nu el este cel care le iniţiază. Viaţa de zi cu zi este o ilustrare a profesionalismului său, a nevoii de activităţi practice, ordonate şi clare. De aceea, este un partener de echipă rezonabil, care munceşte cot la cot cu ceilalţi.
Pentru că identitatea sa este puternic legată de statutul public pe care îl are şi pentru că îi place să se afirme în tot ceea ce face, se comportă ca un adevărat lider, dând dovadă de putere, forţă şi capacitate organizatorică remarcabilă.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Vărsător).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: