Cariere
Violeta CIUREL, Chief Transformation Officer Global Life and Savings, AXA Group
Vineri, 05 August 2016

Din iunie 2016, Violeta CIUREL ocupă o nouă poziție în cadrul AXA Group: Chief Transformation Officer Global Life & Savings. Anterior, aceasta a deținut mai multe funcții importante în cadrul grupurilor ING și AXA.
Între 2000 și 2004, Violeta CIUREL a fost CEO Life Insurance și Director Executiv în cadrul ING. Ulterior, aceasta s-a mutat la Amsterdam unde a deținut mai multe funcții în cadrul grupului olandez.
În septembrie 2010, Violeta CIUREL s-a alaturat francezilor de la AXA Group, pentru a deveni Președinte și Director Executiv al AXA Asigurări România, iar începand din iulie 2012 a ocupat și funcția de Președinte al Consiliului Director al AXA Insurance Ungaria. Din mai 2014, Violeta CIUREL a deținut funcția de CEO al AXA Insurance Portugalia.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Violeta CIUREL, Chief Transformation Officer Global Life and Savings, AXA Group).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!