LifeStyle

White lace dress: Un item în vogă mai ales în sezonul călduros!

Autor:Cosmina Maria
Luni, 08 August 2016

Elegantă și sofisticată, dantela a reprezentat dintotdeauna un semn de întrebare. Și totuși, aceasta poate deveni perfectă pentru sezonul călduros. 
Ca să începem cu avantajul, evident pentru această perioadă a anului, rochia albă din dantelă de bumbac completează bronzul în mod excelent. Poate fi purtată la evenimente  diverse - de la unul deosebit, la o petrecere tip cocktail și până la o seară romantică pe plajă.
Lungimea midi este potrivită mai multor categorii de vârstă, iar croiala, care urmează liniile siluetei, conturează prin această rochie o apariție delicată, cu iz romantic și feminin. Propunem, astfel, pentru acest sezon estival, o ținută realizată din dantelă de bumbac, tulle croche cu mătase și tripluvoal, toate în culoarea ivoire.  
Materialele folosite sunt deosebite, dar și ușor de purtat, astfel încât, în ansamblu, să creăm imaginea unei prezențe simple și în același timp sofisticate. 
Poartă o astfel de rochie și, cu siguranță, vei arăta chic!

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (White lace dress: Un item în vogă mai ales în sezonul călduros!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: