Special

100 de personalități care influențează industriile de asigurări și pensii private

Autor:Redactia
Marti, 21 Ianuarie 2020

Lideri sau specialiști care influențează, prin activitatea lor, industria de asigurări și pensii private, precum și dezvoltarea viitoare a acestora…. Cam așa ar suna o descriere succinta a listei care urmează…

Vă propunem pentru această categorie o listă de 100 de personalități, de la reprezentanți ai autorităților, șefi de companii de asigurări și de brokeraj, membri ai boardurilor, reprezentanți ai asociațiilor profesionale, furnizori de servicii – care prin eforturile de zi cu zi contribuie la dezvoltarea celor două domenii de o importanță crucială pentru economia națională.

Numele incluse în această listă sunt selectate de către Redacția Revistei PRIMM. Cele 100 de personalități sunt publicate în ordine alfabetică.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (100 de personalități care influențează industriile de asigurări și pensii private).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: