Editorial

2016 - Un an „de tranziție”?

Autor:Redacţia PRIMM
Miercuri, 21 Decembrie 2016

Răspunsul depinde foarte mult de cel căruia îi este adresată această întrebare. Cert este că 2016 a fost un an al provocărilor și/sau al premierelor pentru toate părțile implicate: schimbări legislative, falimente răsunătoare, proteste de stradă cu efect direct în plafonarea tarifelor RCA... și nu numai. Mai puțini asigurători și mult mai puțini brokeri. Dispunem de o „creștere artificială în volum” - piața fiind susținută până la un moment dat de RCA și, mai mult ca sigur, de încă „un minus” în dreptul cifrei care arată profitul.

Cu ce așteptări pășim în anul care vine?

După un an cu dezamăgiri, dar și cu realizări, actorii principali din industria de asigurări abordează cu încredere și optimism oportunitățile și potențialul de dezvoltare pentru această piață, în 2017.

Ne alăturăm aspirațiilor lor, arătându-ne încrezători în viitorul acestei industrii. Și, ca la fiecare sfârșit de an, întreaga echipă XPRIMM mulțumește Colaboratorilor și Cititorilor săi pentru fidelitate și prietenie, încredere și susținere, urându-le Tuturor un An Nou mai prosper și plin de realizări profesionale!

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (2016 - Un an „de tranziție”?).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: