Eveniment Internaţional

A 12-a Ediție a Conferinței Internaționale de Risk Management

Luni, 02 Mai 2016

14 - 15 aprilie, 2016 Alma-Ata, Kazahstan 

Organizată și susținută de către EURASIA Insurance Company (cel mai mare asigurător din Kazahstan), ce-a de-a douăsprezecea ediție a evenimentului a supus analizei problematica managementul riscurilor,  pe fondul perioadei actuale,  dominată de instabilitate financiară și politică. În mod tradițional, Publicațiile XPRIMM au sprijinit evenimentul, în calitate de Partener Media. 
Pentru prima dată putem identifica în regiune riscuri politice majore. Managementul acestor riscuri nu trebuie neglijat. Perioada delicată cu care ne confruntăm este similară celei pline de reforme politice din anii ’80 - așa-numita restructurare a Uniunii Sovietice, care a dus în mod inevitabil la dezintegrarea acesteia. În zilele noastre putem identifica, ca risc major, incertitudinea, respectiv producerea unui conflict devastator pe fondul multiplelor conflicte regionale. Așadar, situația actuală pe plan internațional mă duce cu gandul la o nouă restructurare, dar de această dată vorbim de o restructurare geopolitică. În același timp, pe lângă riscul politic, să nu uităm de cel cibernetic sau de terorism, a subliniat Boris UMANOV, Președinte, EURASIA Insurance Company.
De asemenea, evenimentul a devenit o platformă de discuție pentru numeroase teme de actualitate, precum administrarea și monitorizarea eficientă a riscurilor generate în aviație, industria petrolieră, zona complexelor energetice și a celor de minerit. În acest sens, dezvoltarea și aplicarea corectă a unui sistem de gestionare a riscurilor ar reprezinta un factor cheie în vederea îmbunătățirii competitivității economiei oricărei țări. 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (A 12-a Ediție a Conferinței Internaționale de Risk Management ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: