Eveniment Internaţional

A XX-a Ediție a Conferinţei Internaţionale de Reasigurări

Luni, 02 Mai 2016

6 - 7 aprilie 2016, Moscova, Rusia

Odată cu impunerea regimului de sancţiuni economice împotriva Rusiei de către SUA și țările UE, reasigurătorii locali întâmpină dificultăți serioase în ceea ce privește cedarea riscurilor rezultate din proiecte strategice cu investiții majore pe piețele tradiționale externe. 
Mai mult, înăsprirea legislației în ceea ce privește calitatea activelor şi rezervelor asigurătorilor, sistarea proiectelor importante de invesţii şi reducerea volumului de business subscris de asigurătorii locali au fost principalele provocări pentru industria de re/asigurări din Rusia în anul precedent. 
La toate cele menționate, mai putem adăuga  nivelul ridicat al inflației,  precum și scăderea veniturilor populaţiei.
Evenimentul a fost organizat de către asociaţia locală a asigurătorilor -  ARIA şi DELOVOY Format. În mod tradiţional, Publicaţiile XPRIMM au susţinut evenimentul în calitate de Partener Media.
Cu ocazia evenimentului a fost lansată o nouă ediție a XPRIMM Insurance Profile dedicată pieței de re/asigurare din Rusia. Pe lângă cele mai recente rezultate financiare (anul 2015), publicația prezintă o serie de articole și interviuri  în cadrul cărora sunt supuse analizei atât tendințele generale ale pieței, cât și aspecte care vizează segmentele de nișă.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (A XX-a Ediție a Conferinţei Internaţionale de Reasigurări ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: