Cariere

Alexandru CIUNCAN, noul Director General al UNSAR

Vineri, 28 Septembrie 2018

Adunarea Generala a UNSAR a validat numirea lui Alexandru CIUNCAN in functia de Director General al Uniunii, incepand cu data de 10 septembrie 2018. 

In acest context, Adrian MARIN, Presedintele UNSAR, a declarat: "Doresc sa profit de aceasta ocazie pentru a multumi Soranei MANTHO pentru activitatea desfasurata pana in acest moment. Ii uram mult succes pe viitor in proiectele sale personale". 

"Venirea lui Alexandru pe aceasta pozitie marcheaza o noua etapa in evolutia Uniunii si creeaza premise favorabile pentru dezvoltarea industriei de profil din Romania", a declarat Presedintele UNSAR, precizand ca "din punct de vedere institutional, UNSAR este acum o organizatie stabila si mai puternica, cu proiecte pe masura, in beneficiul pietei si al clientilor nostri, in spiritul legislatiei europene".

Propunerea Comitetului de Directie a fost facuta in urma unui proces de recrutare si selectie complex, care a avut in vedere calitatile manageriale si experienta nationala si internationala in domeniu, atribute absolut necesare pentru indeplinirea obiectivelor strategice ale UNSAR: dezvoltarea industriei de asigurari din tara noastra si recastigarea increderii clientilor.

"Ma alatur UNSAR avand convingerea si increderea ca aceasta industrie are de jucat un rol important in dezvoltarea economica si sociala a Romaniei, contribuind la cresterea nivelului de bunastare al cetatenilor sai. Sunt bucuros sa pot pune in valoare, din aceasta noua pozitie, experienta pe care am acumulat-o in institutiile europene", a punctat Alexandru CIUNCAN, noul Director General al UNSAR.

Cu o experienta de 17 ani in industria asigurarilor din Romania si din Europa Centrala si de Est, Alexandru vine dupa 5 ani petrecuti in calitate de membru al celor doua grupuri consultative ale EIOPA - Autoritatea Europeana in Asigurari si Pensii Ocupationale, in calitate de expert in protectia consumatorului si market conduct. El are, de asemenea, un background solid in jurnalism financiar, comunicare si business development in cadrul companiei XPRIMM si al APPA-Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor.

Absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti, Alexandru este detinatorul unui Certificat Profesional in Management (OPEN University Business School, Marea Britanie) si este, totodata, licentiat PMP-Project Management Professional si ACP-Agile Certified Professional Diploma (Project Management Institute, SUA).

Mesajul Echipei XPRIMM
 

Credem ca aceasta schimbare este un pas inainte pentru industria asigurarilor - care va beneficia de experienta in asigurari si in management a unui om cu adevarat valoros, care va aduce cu siguranta multe beneficii pietei locale de profil din noua pozitie.

In cei peste 17 ani, echipa a crescut continuu, dezvoltand compania atat pe plan intern, cat, mai ales, in plan extern. Initiativele si implicarea lui Alexandru in directia dezvoltarii de noi parteneriate in afara Romaniei au avut un impact semnificativ si in promovarea pietei romanesti de asigurari in plan international.

In aceasta perioada, au prins contur o serie de proiecte care vor continua, cu siguranta, acestea dovedindu-si utilitatea si importanta pentru piata de asigurari. Campanii nationale de informare, conferinte internationale si evenimente dedicate protectiei consumatorului de asigurari - toate acestea sunt proiecte care merg mai departe si care nu ar fi ajuns la nivelul de astazi fara implicarea lui Alexandru.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Alexandru CIUNCAN, noul Director General al UNSAR).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: