Profil de Companie

ASIGEST Broker

Vineri, 15 Mai 2020
Data înființării: Octombrie 1994

Conducere: Antonio SOUVANNASOUCK, CEO, Daniela TĂNASE, Director Executiv, Cristian TĂNASE, Director Executiv

Istorie: ASIGEST se înființează în 1994 ca primul broker de asigurare din România având ca obiect unic de asigurare consultanța și intermedierea în asigurări pentru Clienți companie. 2007 este anul în care ASIGEST a făcut pasul către retail, oferind soluții de asigurare și pentru retail. Apoi, în 2014, ASIGEST pune bazele creării unei forțe de vânări formate din asistenți în brokeraj, acordând suport tehnic comercial, reușind în acest fel să triplăm până azi cifra de afaceri.

Motto: „Do your business, your insurance is our concern.”

Număr de angajați și media de vârstă: 32 de angajați cu o medie de vârstă de 42 de ani. Experiența profesională medie: 17 ani.

Volumul prime brute intermediate în 2019: 920 milioane euro cu o pondere de 70% corporate și 30% retail.

Linia strategică de dezvoltare: pe termen mediu sunt asigurările de construcții, răspundere și asigurările de sănătate.Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (ASIGEST Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: