Editorial

Asigurările sub foc concentrat

Autor:Echipa XPRIMM
Joi, 11 Februarie 2016

Credeți că 2016 va fi un an simplu pentru piața asigurărilor? Haideți să rememorăm: Solvency II, noua cerință de capital pentru brokeri, modificările normei RCA, legislația online-ului, implementarea Directivei IDD... Împreună, pot determina schimbări importante în „arhitectura” pieței.

În paralel... surprize: pe auto va intra un nume din life, se apropie de final „telenovela” falimentului fostului lider, un jucător de top 10 demarează procedura de vânzare, iar un asigurător de viață cumpăra, la final de 2015, unul non-life.

Coincidență sau nu, din 8 februarie ne aflăm sub „guvernanța” Maimuţei de Foc, o zodie care încurajează evoluţia și comunicarea, stimulând creativitatea, îndrăzneala și forța afirmării.

Concluzia? Atât la nivel exoteric, cât și ezoteric, pentru piață se conturează premisele unui an de profunde mutații. Ar fi bine ca toate acestea să pună însă accent pe nevoile consumatorilor, pe profitabilitate, stabilitate și profesionalism.

Cu o condiție însă - să nu lăsați toată responsabilitatea în grija... Maimuței de Foc.

Echipa XPRIMM

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Asigurările sub foc concentrat).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: