FIAR

Au fost desemnați câştigătorii XPRIMM Reinsurance Awards 2022

Autor:Adina TUDOR
Marti, 05 Iulie 2022

FIAR 2022 - Forumul Internațional Asigurări - Reasigurări a revenit la finalul lunii mai, după doi ani de pandemie, şi, odată cu el, a fost organizată Recepţia Oficială, în cadrul căreia sunt premiate, în mod tradiţional, cele mai performante companii de reasigurări şi de intermediere în reasigurări la nivel internaţional.


Am învăţat că oamenii vor uita ce ai spus, oamenii vor uita ce ai făcut, dar oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă (Maya ANGELOU). Sper că evenimentul acesta să vă facă să vă simţiţi minunat, a declarat Tanja BLATNIK, CEO, EUROINS România în deschiderea Recepţiei Oficiale.

Câştigătorii au fost votaţi de companiile de asigurare din România, iar distincţiile XPRIMM Reinsurance Awards 2022 au mers către:

» Reasigurătorul anului - HANNOVER Re

» Cel mai Dinamic Reasigurător al Anului - VIG Re

» Brokerul de Reasigurare al Anului - AON

» Cel mai Dinamic Broker de Reasigurare al Anului - GALLAGHER Re

Mulţumim tuturor partenerilor noştri din piaţă pentru voturi, acest premiu aparţine tuturor colegilor mei, a declarat Lukas MACOUN, Senior Underwriter, HANNOVER Re.

Suntem deosebit de recunoscători pentru sprijinul vostru şi pentru încrederea pe care ne-o acordaţi. Acesta este un premiu care aparţine echipei şi sperăm ca şi în anul următor eforturile şi munca depuse în continuare să ne aducă o distincţie similară, a afirmat Ana Pavlina ZIFCIAK, Underwriter | CEE & International, VIG Re.

Într-o piaţă de asigurări care se mişcă atât de repede, în mod constant, şi care se schimbă perpetuu, aşa cum este cea din România, să câştigi distincţia pentru cel mai dinamic broker de reasigurare al anului înseamnă foarte mult pentru noi. Premiul înseamnă cu atât mai mult cu cât suntem un nume încă nou pe piaţă, a subliniat Thomas SMITH, Executive Director, GALLAGHER Re.

În cadrul evenimentului Publicaţiile XPRIMM au oferit, de asemenea, două distincţii pentru profesioniştii din domeniile conexe activităţilor de reasigurare:

» Premiul pentru Eficienţă în Gestionarea Daunelor - RECREX International

» Premiul pentru Creativitate în Soluţii de Reasigurare - C Consulting

Încercăm să facem tot posibilul să furnizăm întotdeauna informaţii la zi, să fim în continuare un partener de nădejde şi să rămânem întotdeauna relevanţi în piaţă, a declarat Daniela BĂDĂLUŢĂ, President & Founder, RECREX International.

Suntem fericiţi să constatăm că avem o relaţie aşa de bună cu piaţa din România şi sperăm să continuăm să dezvoltăm relaţii foarte bune în continuare, a afirmat Enrico LERZA, Director of Reinsurance Consulting & Business Development, C Consulting.

 

 

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Au fost desemnați câştigătorii XPRIMM Reinsurance Awards 2022).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: