Eveniment Internaţional

AZERI Evening- Baden - Baden 2016

Luni, 28 Noiembrie 2016

Baden-Baden AZERI Evening, evenimentul dedicat pieţei de asigurări azere, s-a desfăşurat duminică, 23 octombrie a.c., în atmosfera elegantă oferită de Casino Restaurant Sommergarten, reunind specialişti în asigurări şi reasigurări din întreaga lume. Reprezentanţii celor mai importante companii şi asociaţii din industria asigurărilor din Azerbaidjan au avut posibilitatea de a face schimb de experienţă şi de a interacţiona cu profesionişti cunoscuţi la nivel internaţional.

AZERI Evening a fost organizat de Asociația Asigurătorilor din Azerbaijan și XPRIMM cu sprijinul autorității de supraveghere. PASHA Life a sprijinit evenimentul în calitate de Partener Principal, iar AZ Re, SILK WAY Insurance, STANDARD Insurance, ATESHGAH Life si AZER Sigorta au sprijinit evenimentul in calitate de Parteneri.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (AZERI Evening- Baden - Baden 2016).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: