Eveniment Internaţional

Baden Baden XPRIMM Reception un eveniment devenit tradiție

Luni, 28 Noiembrie 2016

Duminică, 23 octombrie a.c., peste 230 de reprezentanți ai asigurătorilor și reasigurătorilor din întreaga lume s-au întâlnit la cea de-a VIII-a ediție a Baden- Baden XPRIMM Reception, evenimentul tradițional organizat de XPRIMM cu prilejul Baden-Baden Reinsurance Meetings.

În cadrul recepției, care s-a desfășurat la Kurhaus Casino, Runder Saal, profesioniștii din asigurări au avut ocazia de a interacționa direct cu specialiști din piața de reasigurare mondială.

Cu prilejul evenimentului au fost lansate noile reviste de specialitate marca XPRIMM: cel mai recent număr al XPRIMM Insurance Report, conținând rezultatele financiare a 32 de piețe de asigurări. De asemenea, au fost prezentate și noile numere ale publicaţiilor Insurance Profile - România, Turcia, Rusia și Kazakhstan. Acestea, împreună cu cele mai recente ediţii ale Property Insurance Report şi Motor Insurance Report au fost distribuite în principalele puncte de întâlnire din Baden-Baden.

Ediția din acest an a Baden-Baden XPRIMM Reception a beneficiat de sprijinul VIENNA Insurance Group, JLT Re și TRUST Re în calitate de Parteneri Principali, precum și de CERTASIG, BELARUS Re și NTT Data în calitate de Parteneri.

Anual, Baden-Baden XPRIMM Reception reprezintă o ocazie pentru industria de asigurări din regiunile ECE și CIS de a-și prezenta potențialul și perspectivele de dezvoltare în cadrul întâlnirii anuale a reasigurătorilor de la Baden-Baden. Networkingul reprezintă un element cheie al evenimentului, recepția facilitând schimbul de experiență între asigurători și reasigurători din întreaga lume.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Baden Baden XPRIMM Reception un eveniment devenit tradiție).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: