HR & Employee Benefits

Campania „Cei 620 din ASTRA merită o altă şansă!

Vineri, 05 August 2016

Ca urmare a articolului publicat pe 1asig.ro privind procesul de concediere colectivă de la ASTRA Asigurări şi a postului publicat pe Facebook de către Sergiu COSTACHE, co-fondatorul XPRIMM, a fost lansată o adevărată campanie ad-hoc de susţinere a celor 620 foşti angajaţi.
Foarte mulţi lideri şi specialişti din toate colţurile ţării şi din diverse companii - de asigurări sau brokeraj - şi-au arătat solidaritatea faţă de cei care până de curând erau salariaţi ASTRA, companie aflată în faliment, şi le-au oferit job-uri. Acest lucru ne arată că EXISTĂ viaţă şi după concediere! Astfel, în loc să devină şomeri, cei 620 îşi pot găsi un nou drum în carieră în industria asigurărilor sau în afara ei.
Detaliile de contact ale tuturor celor care oferă o şansă de angajare foştilor profesioniști din cadrul ASTRA Asigurări pot fi accesate pe pagina de Facebook a lui Sergiu COSTACHE şi pe cea a XPRIMM Job.

Vedeţi mai jos o parte dintre  mesajele spontane cu ofertele de muncă valabile, anunţate de specialişti pe reţeaua socială:

 Mariana FRUNZĂ: La Galaţi am 4 locuri disponibile pentru cei care doresc să continue cariera în asigurări. Detalii în privat - tel...
 Anca SOPORAN: Şi la Braşov sunt 2 locuri pentru cei ce vor o carieră în asigurări şi nu numai. Ofer sprijin şi coordonare. Detalii în privat.
 Hencz Emilia Lucia: Pentru cei care doresc să continue cariera în asigurări să-mi lase un mesaj în privat (Deva).
 Maria PLETEA: Şi pentru Vâlcea este valabil. Am nevoie de profesionişti în echipa mea! Detalii în privat.
 COJOCARU Angelica-Marta: Cu drag îi primim pe doritori în echipa noastră de consultanţi... Ne pot suna pe mine sau pe Alberto: telefon...
 Lidia STROE: Sunt alături de ei şi sunt foarte deschisă să dau o mână de ajutor şi să le ofer un job celor care îşi doresc să lucreze în continuare în asigurări! Cei interesaţi mă pot contacta la tel ... sau prin mesaj privat chiar pe FB - Bucureşti şi nu numai.
 Adriana LIXANDRU: Eu am nevoie de contabilă şi secretara. Dacă sunt persoane interesate să-şi schimbe angajatorul (construcţii civile), aştept CV.
 Olga SUCIU: Primim cu drag în Echipa ASIROM Deva pe colegii de la ASTRA. Contact pe privat.
 BABETI Antonio: Mă alătur şi eu acestui demers: tel....- GLOBASIG.
 Robert VLADA: Dacă vă pot fi de folos apelaţi cu încredere: tel... - Vaslui - Moldova - SAFETY Broker.
 BOTOACĂ Sofia: Vă rog contactaţi-mă oricând la nr. de telefon ... sau prin mesaj privat pe FB.
 PĂPUŞĂ Svetlana: În cadrul reprezentantei GARANTA Asigurări Braşov avem vacante două posturi de inspector asigurări. Detalii despre beneficiile salariale la e-mail... sau tel...
 Roxana MOȘNEANU: Îi aştept şi eu la ALLIANZ Braşov.
 Cristina CHIOARIU: Acum profilul agenţiei mele are nevoie şi de suflu nou (G Next), dar şi de expertiza celor care pot veni din domeniu. Sunt foarte deschisă la selecţie pentru business-uri proprii în parteneriat cu METROPOLITAN Life Timişoara.
 Alexandru LUCA: Şi Hunedoara aşteaptă profesioniştii din ASTRA.
 Mihaela Ştefania IOSIF: La Ploieşti aşteptăm colegii din ASTRA la agenţia GRAWE.
 Simona PÎRVU: În ALLIANZ se face performanță şi câştigurile sunt pe măsură, vă aşteptăm în echipă! Manager Adrian Dumitru - tel..., Simona Pîrvu - tel... - Bucureşti.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Campania „Cei 620 din ASTRA merită o altă şansă!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: