Editorial

Catastrofe naturale BREXIT terorism ASTRA 620...

Vineri, 05 August 2016

Soarele arzător ne amintește de concediu și de relaxare după un sezon aglomerat. Şi totuși... printre destinațiile de vacanță se strecoară insistent gândul la proiectele de viitor.
Ce va aduce toamna 2016? Primele răspunsuri se vor contura cu ocazia tradiționalelor întâlniri de la Baden-Baden și Monte Carlo. 
BREXIT-ul, modalitatea în care se va derula şi consecințele acesteia asupra pieței europene de asigurări rămân în topul agendei. Acest lucru, în contextul în care Londra este principala „poartă de intrare” în Europa pentru importate grupuri financiare internaționale, inclusiv din industria de re/asigurări.
Atentatele teroriste de la Istanbul, Bruxelles sau Paris, „potopul” care a lovit la începutul verii Vestul Europei sau expunerea crescută la catastrofe naturale sunt realități care deja produc efecte asupra activității re/asigurătorilor.
În România, etapa de reașezare a pieței, marcată de schimbări legislative, dar şi de ieșirea din ring a unui număr de jucători, cu toate consecințele economice şi umane inerente, este un proces departe de a se fi încheiat. Disponibilizarea colectivă a peste 600 de angajați ai ASTRA, ca şi deschiderea procedurii de faliment în cazul FORTE Asigurări, statutul încă incert al altor asigurători reprezintă câteva dintre provocările serioase, cu un final încă deschis, care vor marca toamna lui 2016.
Vom fi acolo... alături de re/asigurători, aici sau pe alte meleaguri, aducându-vă realitatea cotidiană a acestui business mai aproape. 
Până atunci, vă dorim o vară răcoroasă, deși parcă sunt prea multe evenimente ca să plecăm liniștiți în vacanță.
Redacția PRIMM

FII TREAZ LA VOLAN!

Pe parcursul lunilor de vară, APPA - Asociația pentru Promovarea Asigurărilor lansează campania națională de siguranță și prevenție rutieră FII TREAZ LA VOLAN! În trafic, în principalele centre comerciale din București și din peste 20 de orașe din țară,  campania va atrage atenția asupra importanței conducerii preventive şi a asigurării.

Mascotele campaniei, Ema și Teo te așteaptă și pe Facebook cu sfaturi privind siguranța în trafic! 
facebook.com/treazlavolan

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Catastrofe naturale BREXIT terorism ASTRA 620...).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: