Pensii

Cine au fost câştigătorii Premiilor Pensiilor Private?

Autor:AEGON Pensii Private
Joi, 03 Aprilie 2014

Performanţele şi rezultatele companiilor care s-au remarcat, în anul precedent, în domeniul Pensiilor Private, au fost recompensate în cadrul celei de-a XIV-a ediţii a Galei Premiilor Pieţei Asigurărilor şi a Pensiilor Private oferite de Revista PRIMM – Asigurări&Pensii.

Marele Premiu, Compania Anului 2013 în administrarea de pensii private, a fost acordat ING Pensii Private pentru calitatea de ansamblu a activităţii, contribuţia la promovarea sistemului de economisire pentru pensie şi calitatea serviciilor şi comunicării cu clienţii.

Compania anului în Pensii Private, ING Pensii, s-a remarcat prin cea mai bună poziţionare potrivit grilei de criterii atât pentru Pilonul II, cât şi pentru Pilonul III.

Categoria PREMIILOR DE EXCELENŢĂ, evidenţiază calitatea de ansamblu a activităţii companiilor câştigătoare şi în special pentru obţinerea celor mai bune performanţe investiţionale în anul 2013, precum şi implicarea continuă în promovarea pieţei pensiilor private. 

Premiul de excelenţă în administrarea fondurilor de pensii private obligatorii a revenit companiilor GENERALI pensii şi AEGON Pensii, ambele companii ocupă poziţii similare potrivit criteriilor de jurizare aferente fondurilor de pensii private obligatorii de dimesiuni medii, respectiv mici.

Premiul de excelenţă în administrarea fondurilor de pensii private facultative a revenit, în acest an, companiei ALLIANZ-ŢIRIAC Pensii Private.

Categoria premiilor speciale a fost dedicată recompensării celei mai bune rentabilităţi a fondurilor de pensii private, respectiv facultative, în anul precedent. Astfel, ALICO Pensii a fost recompensată cu „Diploma pentru cea mai bună rentabilitate a unui fond de pensii private obligatorii în 2013”, pentru cea mai bună rentabilitate anualizată la finele anului 2013 şi cea mai bună dinamică VUAN.

RAIFFEISEN ACUMULARE a obţinut „Diploma pentru cea mai bună rentabilitate a unui fond de pensii private facultative în 2013”. Compania a consemnat cea mai bună dinamică VUAN şi cea mai bună rentabilitate actualizată la finele anului precedent pe segmentul fondurilor facultative.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cine au fost câştigătorii Premiilor Pensiilor Private?).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: