Evenimente

Conferinta Anuala de Vanzari & Gala Premiilor Fabrica de Asigurari

Autor:Andreea RADU
Miercuri, 18 Iulie 2018

In perioada 20-22 aprilie a.c., Fabrica de Asigurari Broker de Asigurare si-a premiat cei mai buni parteneri de business, in cadrul "Conferintei Anuale de Vanzari & Gala Premiilor FDA 2018", ajunsa la cea de-a treia editie.


Intr-o piata de asigurari resetata alert legislativ in ultima perioada, pe un trend optimist de dezvoltare, Fabrica de Asigurari si-a urmat cursul crescator si in anul 2017, marcand o crestere de peste 25%, fata de anul precedent. Ne adaptam noilor rigori ale anului 2018 si lansam noi proiecte de dezvoltare pentru o mai buna reprezentare la nivel national. Ne propunem, si pentru anul 2018, tot o creste cu cel putin doua cifre, a declarat Adrian TESLOVAN, General Manager, Fabrica de Asigurari.

 


Asa cum a intrat deja in traditia organizatiei noastre, an de an ne aratam recunostinta si apreciem profesionalismul partenerilor nostri de afaceri, a adaugat el.

Evenimentul a fost organizat intr-o atmosfera de 5 stele, asigurata de International Hotel Casino & Tower Suites, Nisipurile de Aur, Bulgaria.

In cadrul Galei, Marele Premiu - Brokerul Anului FDA a fost adjudecat de catre Bogdan - Mihail PINZARU, din Vaslui.

Premiul pentru vanzari directe:

1. Paula CIUCA & Claudia LEPADATU

2. Alexandra Rodica MOLCUT

3. Florica GURESOAE

Premiul pentru vanzari in retea:

1. Alin POPESCU

2. Gyula Levente SIKO

3. Madalina BORDIAN

Premiul pentru vanzari corporate:

1. Maria DUCU

2. Teodora DUSELEVICI

3. Sorin MIHAI

Premiul Special pentru:

Profesionalism si Parteneriat Durabil

ASIROM VIG, CITY Insurance, ERGO Asigurari, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, GENERALI Romania, Life Is Hard, OMNIASIG VIG si MONDIAL Assistance.

Profesionalism in Promovarea Pietei Romanesti de Asigurari

Media XPRIMM

Profesionalism si Fair Play

Larisa Maria BADOIU, Nelu COPACEL, Luiza Ruxandra GEORGESCU, Mariana LUCA si Margareta ICHIM

Profesionalism si Potential in Brokeraj

Silviu NEGURA, Dragos-Constantin IACOBUT, Valerian PINTILIE, Iordanica CAZACU & Nela FURTUNA, Lacramioara Magdalena BUDURESCU, Eugenia Georgiana GHEORGHITA, Zoltan OLAH, Mihaela Dorina ANDREI - MIRONESCU si Cristina - Alina DANAILA.

 

 

 

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Conferinta Anuala de Vanzari & Gala Premiilor Fabrica de Asigurari).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: