Editorial

#Continuăm

Joi, 14 Mai 2020

 


Aceasta este deviza sub care ne-am desfășurat cu toții activitatea de la jumătatea lunii martie încoace. Am trecut prin toate stările – nedumerire, ușoară panică, determinare, acceptare... și încă mai experimentăm. La momentul scrierii acestui material ne gândim cu toții la momentul ieșirii din starea de urgență și intrarea în cea de alertă și ni se pare un mare eveniment, deși, realist, știm că incertitudinea rămâne și efectele se vor resimți în plan economic cu ecou pe termen lung.

Este o situație fără precedent și fiecare a gestionat-o cum a știut mai bine. Piața de asigurări s-a descurcat onorabil. A dovedit că este flexibilă și că, la nevoie, îmbrățișează rapid tot ce aduce bun digitalizarea și își schimbă stilul de a face business. A continuat și continuă să ofere servicii și suport de calitate, chiar și cu cea mai mare parte a echipelor relocate în propria sufragerie. Se poate!

Mai mult decât atât, a arătat că este o industrie care își cunoaște rolul și importanța în societate și nu a ezitat să se implice. S-au făcut donații, s-a comunicat responsabil și companiile de asigurări și de brokeraj au contribuit prin mijloacele lor proprii la combaterea efectelor pandemiei COVID-19. Da, chiar și susținerea clienților care au avut nevoie de înțelegere și păsuire în plata ratelor la asigurări reprezintă tot o formă de ajutor acordat economiei și societății.

Echipa XPRIMM a urmat și ea același scenariu și, așa cum s-a obișnuit de peste 20 de ani, și-a acordat ritmul cu cel al companiilor din piața de asigurări. #StămAcasă, dar continuăm! Acesta a fost mereu singurul scenariu eligibil. Startul a fost debusolant, pentru că statul acasă nu reprezintă ceva obișnuit pentru niciunul dintre noi. Treptat însă, ne-am adaptat. Am mutat în online proiectele cu care v-ați obișnuit. Nu mai venim în vizită la voi o perioadă și nici nu vă mai putem primi în studiourile noastre, dar interviurile XPRIMM și edițiile speciale Ora de Risc s-au mutat pe platforme online.

Revista PRIMM, după mai bine de 20 de ani, trece pentru prima dată într-un format digital special, potrivit vremurilor pe care le trăim.

Nu în ultimul rând, în luna mai – când, nu vă ascundem, oftăm cu nostalgie după pregătirile de FIAR și știm că și mulți dintre voi o faceți – am lansat și primul nostru eveniment online!

Și uite așa pandemia asta ne-a adus atâtea schimbări, atâta treabă, atâta nevoie de energie isteț investită, încât uneori uităm și de COVID și ne concentrăm în mod real doar pe a face ce știm noi mai bine, cât de bine putem, indiferent de contextul extern. Doar așa #Continuăm!

Să ne vedem sănătoși, cu bine, cât mai curând! Până atunci, suntem online.
 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (#Continuăm).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: