Cariere

Cristina OŢET, Manager Corporate Sales Department, BCR Asigurări de Viaţă VIG

Miercuri, 22 Martie 2017

Cristina OŢET s-a alăturat, începând cu luna februarie 2017, echipei BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group, ocupând funcţia de Manager al Departamentului Corporate Sales. Anterior, ea a deţinut, timp de peste patru ani, funcţia de Director Departament Brokeri în cadrul CertAsig Asigurare şi Reasigurare.

Absolventă a unui Master în Finanţe şi Asigurări în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti în anul 2005, Cristina OŢET are o experienţă în asigurări de peste 17 ani, timp în care a deţinut diverse funcţii la companii de asigurare şi brokeraj, precum ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări, FINANS Leasing şi FINANCE Broker de Asigurare (parte din grupul Credit Europe), la aceasta din urmă ocupând funcţia de Director General din august 2007, până în iunie 2012. În perioada august 2012 - noiembrie 2016, a condus Departamentul de Brokeri de la CertAsig.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cristina OŢET, Manager Corporate Sales Department, BCR Asigurări de Viaţă VIG).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: