Profil de Companie

DESPRE VALORILE NOASTRE - Destine Broker

Joi, 14 Mai 2020

Performanta

Performanta ne motiveaza sa abordam orice activitate cu profesionalism. Si in vremuri mai dificile profesionalismul, etica, implicarea, grija fata de client si nevoile lui conduc la performante remarcabile.

In astfel de momente, de cele mai multe ori este nevoie de cresterea gradului de siguranta financiara, iar rolul nostru este sa-I pregatim pe client, informandu-I si punandu-i la dispozitie cele mai potrivite servicii din perspectiva raportului beneficii (valorii adaugate) vs. cost (prima).

Pe de alta parte am venit in intampinarea clientilor nostri prin punerea la dispozitie a unei aplicatii off-line prin intermediul careia se pot semna documentele IDD, DNT si se emit politele. Acestea se pot achita prin internet banking sau cu cardul si de asemenea se pot incarca inspectiile de risc. Sistemul este folosit si de asistentii nostri printr-o aplicatie dedicata.

Oportunitati

Creem si asiguram membrilor echipei noastre oportunitati de continua dezvoltare. Suntem la stadiul de a lansa un program intern intens de pregatire la nivel de companie, probabil cel mai amplu si structurat program de la infiintare in care deja s-au inscris aprox. 1.000 de colaboratori dornici sa evolueze.

Avand in vedere multiplele servicii intermediate de grup (asigurari – credite – leasing – turism – imobiliare), programul urmareste dezvoltarea abilitatilor de vanzare si formare – coordonare echipe intr-un format integrat.

In acelasi timp continuam programme (de pregatire on-line), programe de dezvoltare alaturi de partenerii Asiguratori cu care avem demarate mai multe proiecte.

Toate aceste oportunitati ne largesc spectrul formatelor de abordare din perspectiva vanzarii si recrutarii si conduc implicit la crestere profesionala a colaboratorilor nostri respectiv la cresterea calitatii actului de intermediere.

Parteneriat

Ne angajam ca partener de cursa lunga in relatia cu fiecare client -intermediar – Asigurator. Clientul ramane centrul preocuparilor noastre.

Asiguratorii si-au updatat platformele si caile de acces pe care le-au pus la dispozitie clientilor din perspectiva platii primelor si modalitatii de deschidere a dosarelor de dauna.Destine Broker de Asigurare – Reasigurare a implementat un sistem de plata a primelor cu cardul pentru clienti, prin transmiterea catre acestia, din platforma de emitere DESTINE, a unui link de plata. 

Solutiile astfel identificate, puse in aplicare si adaptate la momentele dificile prin care trecem cu totii au aratat ca relatia tripartita client – intermediar – asigurator dainuie in timp si tinde sa evolueze.

Pasiune

Ne place ceea ce facem şi suntem dornici sa ne ajutam clientii şi colaboratorii. De data aceasta, dorinta si pasiunea noastra de a ajuta s-a indreptat spre cei care au cea mai mare nevoie din cauza pandemiei (ex: spitale, cazuri individuale grave) care prin campaniile interne, derulate la nivel de companie, de strangere de fonduri, s-a soldat cu donatii importante primite printre care putem mentiona un aparat mobil de raze pulmonare RX pentru Spitalul Judetean Ploiesti.

A fost cel mai frumos si pragmatic mod prin care ne-am putut arata recunostiinta si compasiunea fata de cei in nevoie, spiritul de echipa iesind in evidenta.

Flexibilitate

Suntem capabili sa ne adaptam profesional la orice noi circumstante.

Ne consideram flexibili si adaptabili…e adevarat cu costuri importante in ceea ce priveste tehnica si logistica, am reusit sa facem treptat transferul catre activitati de tipul “work from home” prin reconceperea fluxului de lucru, prin update-uri la nivel de soft, astfel incat colaboratorii sa poata fi deserviti fara sa resimta sincope. Este un alt mod prin care Destine Broker de Asigurare – Reasigurare arata grija si fata de angajatii si colaboratorii sai.

Prin profesioniștii noștri protejăm și schimbăm destine.

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (DESPRE VALORILE NOASTRE - Destine Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: