Cover Story

GALA Premiilor Pensiilor Private

Miercuri, 12 Aprilie 2017

Anul 2016 a fost un an relativ zgârcit în ceea ce priveşte oportunităţile investiţionale, într-un context marcat de volatilitate. De aceea, este cu atât mai importantă şi mai valoroasă performanţa investiţională a administratorilor de pensii private. În acest context, în cadrul celei de a XVII-a ediții a Galei Premiilor Pieţei Asigurărilor a fost celebrată şi performanţa în domeniul pensiilor private, fiind decernate Premiile Pensiilor Private.

În acest an, marele premiu a mers către NN Pensii, care a fost desemnată Compania Anului pentru rezultatele extraordinare înregistrate în 2016. De asemenea, ALLIANZ-ŢIRIAC Pensii Private a fost recompensată pentru Excelenţa în Administrarea Fondurilor de Pensii Private Facultative, METROPOLITAN Life SAFPP a primit distincţia Excelenţă în Administrarea Fondurilor de Pensii Private Obligatorii - Fonduri mari, iar BCR Pensii a fost recompensată pentru Excelenţa în Administrarea Fondurilor de Pensii Private Obligatorii - Fonduri mici şi mijlocii.

Alexandru BUZOI, Pension Administration Manager, NN Pensii: Ne aflăm într-un an important în ceea ce priveşte industria pensiilor din România: în 2017 împlinim 10 ani. Dorim să mulţumim clienţilor noştri pentru susţinere. Vom continua să ne concentrăm pe dezvoltarea industriei de pensii şi să oferim aceleași servicii de calitate clienţilor NN Pensii. Iulius POSTOLACHE, Director General, ALLIANZ-ŢIRIAC Pensii Private: Este o deosebită onoare să mă aflu aici şi doresc să le mulţumesc colegilor mei, pentru că, până la urmă, totul reprezintă un efort al echipei.

Mihai COCA-COZMA, Preşedinte al Consiliului de Administraţie, METROPOLITAN Life SAFPP: Ne-am ţinut încă o dată de cuvânt, deoarece ne-am promis că şi în anul acesta vom lua un premiu pe investiţii. Este un premiu care ne onorează în mod deosebit pentru că a fost un an dificil din punct de vedere investiţional, cu volatilitate mare pe piaţă.

Radu CRĂCIUN, CEO, BCR Pensii: De obicei sunt premiate departamentele de vânzări sau de investiţii, însă nu trebuie să uităm: cheia succesului stă şi în cei din umbră, cei de la operaţiuni. Până la urmă este un efort de echipă şi doresc să le mulţumesc colegilor.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (GALA Premiilor Pensiilor Private).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: