Evenimente

Gala Premiilor Pensiilor Private

Autor:Adina TUDOR
Miercuri, 18 Iulie 2018

Pentru sistemul pensiilor private, anul 2017 nu a fost unul ușor, ci unul plin de provocări, venite din afara acestui sistem. În acest context, este cu atât mai impresionantă performanța investițională a fondurilor de pensii, prin care dovedesc că sunt o alternativă credibilă, utilă și de viitor. Acesta a fost criteriul principal în acordarea Premiilor Pensiilor Private, decernate cu prilejul celei de a XVIII-a ediții a Galei Premiilor Pieței Asigurărilor.

Marele Premiu Compania Anului a mers, în acest an, către BCR Pensii, pentru rezultatele extraordinare înregistrate pe parcursul anului precedent. De asemenea, ALLIANZ-ȚIRIAC Pensii Private a primit Distincția Excelență în Administrarea Fondurilor de Pensii Private Facultative - Pilon III, pentru Fondul de pensii facultative AZT VIVACE. Nu în ultimul rând, Premiul de Excelență în Administrarea Fondurilor de Pensii Private Obligatorii - Pilon II a fost acordat companiei METROPOLITANLife Pensii Private.

Radu CRĂCIUN, CEO, BCR Pensii: Este un premiu deosebit pentru noi, pe care îl citesc în mai multe note. O notă este cea legată de poziția publică pe care am avut-o pe parcursul anului trecut în sprijinul și în apărarea sistemului privat de pensii, așa cum este el acum. O a doua notă în care citesc acest premiu este legată de educația financiară pe care noi am făcut-o și o facem în continuare în foarte multe companii din România. O a treia notă este legată de performanța investițională care, de câțiva ani de zile, este în top și de care suntem foarte mândri. Nu aș vrea să omit nici calitatea serviciilor pe care le oferim clienților și nici, în ultimă instanță, spiritul de echipă care ne guvernează în tot ceea ce facem.

Virgil ȘONCUTEAN, Președintele Consiliului de Administrație, ALLIANZ-ȚIRIAC Pensii Private: Felicit echipa ALLIANZ-ȚIRIAC Pensii Private. Mă bucur că există astfel de premii, indiferent de cine le câștigă, deoarece arată că piața există, iar aceasta este vestea bună astăzi. Îmi doresc ca astfel de premii să fie o tradiție și să realizăm că piața pensiilor private este o necesitate, nu un moft. De exemplu, în Germania, pentru a-și păstra venitul după vârsta de pensionare, neamțul de rând se bazează o treime pe pensia de la stat, o treime pe pensia privată și o treime pe alte instrumente de economisire.

Oana VELICU, CEO, METROPOLITAN Life Pensii: 2017 a fost un an foarte plin, atât pentru pensiile private, cât și pentru noi. A fost primul meu an de mandat și a fost foarte interesant să lucrăm cu o nouă echipă și să continuăm ceea ce Mihai COCA-COZMA a început.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Gala Premiilor Pensiilor Private).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: