Cariere

Liliana IONIŢĂ, Director de Dezvoltare, FABRICA DE ASIGURĂRI

Marti, 25 Aprilie 2017

Începând cu luna martie a acestui an, Liliana IONIŢĂ ocupă funcţia de Director de Dezvoltare în cadrul FABRICA DE ASIGURĂRI Broker de Asigurare, alăturându-se astfel echipei manageriale din sediul central al brokerului. Liliana IONIŢĂ are o experienţă de peste 20 de ani în piaţa de asigurări, în cea mai mare parte în ASIBAN şi GROUPAMA ASIGURĂRI, unde a ocupat funcția de Manager de asigurări de riscuri financiare. În ultimii doi ani a activat şi în piaţa de brokeraj în asigurări, în calitate de Director Executiv al unui broker de asigurare, dar a experimentat şi antreprenoriatul printr-un mandat la unul dintre cei mai mari brokeri de retail din ţară.

De profesie economist, Liliana IONIŢĂ a absolvit Facultatea de Finanţe, Bănci şi Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, inclusiv un master în Strategii şi Politici Financiar-Monetare din cadrul aceleiaşi academii.

Este o provocare personală să îmbin experiența tehnică pe produse, cu obiectivele ambiţioase ale brokerului, atât în ceea ce priveşte viitoarea abordare a acestei meserii, cât şi a oportunităților ce se desprind prin dezvoltarea acestui proiect la un nivel superior, a declarat Liliana IONIŢĂ.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Liliana IONIŢĂ, Director de Dezvoltare, FABRICA DE ASIGURĂRI).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: