Profil de Companie

LION Broker

Vineri, 15 Mai 2020
Data înființării: 24 apilie 2005

Conducere: Carmen PITU, Director General, Mihai VRISCU, Director Dezvoltare

Istorie: În planificarea programului de asigurari pentru clienții noștri apelăm la o gamă vastă de produse, oferite atât de piața romanească, cât și de piața internațională, pentru identificarea celor mai bune condiții în raport cu nevoile de asigurare ale acestora. Soluțiile de asigurare pe care le propunem sunt personalizate în funcție de particularitățile fiecărei solicitări și ale fiecărui client.

Motto: „Ești cu adevarat asigurat când ai LION Broker de Asigurare și Reasigurare lângă tine!”

Număr de angajați și media de vârstă: 14 angajați, majoritatea de la începutul înființării firmei și 34 de asistenți în brokeraj, media de vârstă 35 ani

Volumul prime brute intermediate în 2019: 22 milioane lei

Linia strategică de dezvoltare: Lion Broker are departamente specializate atât pentru Corporate, cât și pentru Retail. Orientarea către nevoile clientului este ceea ce definește activitatea noastră. Ne adaptăm permanent la schimbările tehnologice, optimizarea continuă a procedurilor și creșterea expunerii în mediul digital fiind esențiale în contextul planurilor noastre de dezvoltare. 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (LION Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: