Evenimente

Marea Adunare a Partenerilor SAFETY Broker

Autor:Andreea RADU
Miercuri, 18 Iulie 2018

Marea Adunare a Partenerilor SAFETY Broker s-a desfasurat in weekendul 23-25 martie a.c., la Complex Cheile Gradistei - Fundata, reunind peste 300 de reprezentanti ai companiilor din piata de asigurari, colaboratori si parteneri ai brokerului, care s-au bucurat, cu aceasta ocazie, si de o calatorie in trecut, mai exact, in perioada interbelica.


Practic, aceasta a fost cea de-a 11 editie a Conferintelor Partenerilor SAFETY Broker. In cadrul conferintei, compania si-a prezentat proiectele pentru anul 2018, punand accent pe noi strategii de dezvoltare a business-ului, pe care urmeaza sa le desfasoare alaturi de parteneri.

Ajunsi la o noua editie aniversara, in contextul Centenarului Marii Uniri si cu o aparitie restilizata, SAFETY Broker paseste mai puternic, aniversand un nou an de activitate. Avem planuri ambitioase pentru cresterea afacerii noastre si este timpul sa facem salturi majore si sa ridicam stacheta dezvoltarii durabile la nivelul intregii retele si de-a lungul intregului nostru lant de valori, a declarat Viorel VASILE, CEO-ul SAFETY Broker.

 


In cadrul Conferintei, au fost premiate Sucursalele si asistentii in brokeraj cu cele mai bune rezultate in 2017. Totodata, au fost apreciate si premiate parteneriatele de succes pe care SAFETY le-a consolidat de-a lungul activitatii sale cu societatile de asigurari: ALLIANZ-TIRIAC, CITY Insurance, EUROINS, ERGO, GENERALI, Gothaer, ASIROM VIG, OMNIASIG VIG, GRAWE Romania, EUROLIFE ERB Asigurari, GROUPAMA, CertAsig, MONDIAL Assistance, UNIQA Asigurari, SIGNAL Iduna.

 


Sirul evenimentelor a fost incheiat cu o petrecere in stilul anilor 20 -30, in care muzica, dansul si voia buna au fost vedete, iar costumele invitatilor au dat autenticitate si stil reuniunii. Nu au lipsit nici accesoriile, detaliile de decor, actorii si dansatorii, toate recreand atmosfera petrecerilor unice din acea perioada!

 

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Marea Adunare a Partenerilor SAFETY Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: