Cariere

Marius POPESCU, CEO, NN Turcia

Miercuri, 22 Martie 2017

Marius POPESCU, actualul Director General al NN Asigurări de Viaţă (România), va prelua, începând cu 1 aprilie 2017, funcţia de Chief Executive Officer (CEO) al operaţiunilor NN din Turcia. Acesta va conduce NN Hayat ve Emeklilik, urmând să dezvolte operaţiunile de asigurări şi de pensii facultative din Turcia.

Marius POPESCU se alătură echipei din Turcia după doisprezece ani petrecuţi alături de organizația din România, în cadrul căreia a ocupat numeroase poziţii de management, printre acestea, cele de CEO al NN Investment Partners şi CEO al NN Pensii. A fost numit CEO al NN în România începând din 2013 şi, împreună cu echipa sa, a contribuit la consolidarea poziţiei de lider de piaţă a companiei pe toate cele trei linii de business: asigurări, pensii obligatorii şi pensii facultative. Mihai MUNTEAN, actualul Chief Sales Officer al NN România, va prelua interimar conducerea NN Asigurări de Viaţă.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Marius POPESCU, CEO, NN Turcia).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: