Profil de Companie

MaxyGo Broker

Vineri, 15 Mai 2020

Data înființării: 1 septembrie 2003

Conducere: Alexandru APOSTOL, Director General, Luciana APOSTOL, Director General Adjunct, Roxana PODEANU, Director Executiv

Istorie: MaxyGo Broker de Asigurare s-a înființat la 1 septembrie 2003 și a însemnat transformarea unui vis într-un obiectiv, iar mai apoi în realitate. În 2011 am dezvoltat propria Aplicație informatică MaxyGo – N.I.M.B.S și a platformei e-learning MaxyGo Consulting. Apoi, un an deosebit a fost cel din 2019, cu multe implementări tehnice, legislative și schimbarea sediului administrativ, dar și un an în care am obținut rezultate cu adevărat remarcabile. În 2020, starea actuală a impus implementarea plății on-line de către clienți a contactelor de asigurare.

Motto: „Parteneri pentru viitor! Învață – Dezvoltă – Câștigă!”

Număr de angajați și media de vârstă: 12 angajați, 35 de ani si 470 de colaboratori activi a căror medie de vârstă este de 42 de ani

Volumul prime brute intermediate în 2019: 92,3 milioane lei, având o pondere de 63% retail și 37% corporate.

Linia strategică de dezvoltare: Creșterea echipei de vânzări, pregătirea continuă a forței de vânzări, dezvoltarea continuă a aplicațiilor informatice, creșterea vânzărilor pe segmentul non-auto, în special a asigurărilor de sănătate.

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (MaxyGo Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: