Evenimente

MIB aniversează 25 de ani de activitate... sau Dacă un lucru merită făcut, atunci merită facut bine!

Autor:Redactia
Joi, 18 August 2022

MIB a aniversat 25 de ani de la înființare și tot atâția de creștere și dezvoltare durabilă în piața de profil din România.

În prima zi, a fost organizată o mare conferință aniversară, în format on-line, realizată din studioul XPRIMM, la care au participat numeroșii asiguratori, precum și majoritatea asistenților în brokeraj și partenerilor echipei.

Cea de-a doua zi a fost dedicată echipei Millenium. Atmosfera a fost “asigurată” de către formația ... Millenium Band din Chișinău, care, coincidență, a aniversat și ea tot 25 ani. Deschiderea evenimentului a fost făcută de către Ștefan PRIGOREANU, CEO, MIB, cu un foarte apreciat discurs.

Suntem bucuroși că dezvoltarea și evoluția MiB a atins un nivel care să trezească interesul mai multor investitori, deoarece echipa și calitatea Partenerilor Francizați din întrega țară meritau o recunoaștere a valorii lor și a muncii depuse. Le mulțumim tuturor colaboratorilor și partenerilor noștri care au făcut posibili acești 25 de ani de succes pe piața asigurărilor din România și vom continua să le oferim clienților servicii de calitate, a spus el.

MiB este o companie românească și totodata o poveste de succes. Suntem la o vârstă a maturității, vârstă de la care putem proiecta, cu încredere și speranță, un viitor mai bun pentru clienți, brokeri și acționariat! Suntem mulțumiți de tot ceea ce am construit până acum și suntem motivați să fim și în continuare printre cei mai serioși, importanți și respectați brokeri de asigurare din România.
 
Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (MIB aniversează 25 de ani de activitate... sau Dacă un lucru merită făcut, atunci merită facut bine!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: