Cariere

Mihaela COJOCARU, Director Comercial, MediHelp

Miercuri, 22 Martie 2017

Mihaela COJOCARU a fost numită, începând cu luna februarie 2017, în funcţia de Director Comercial în cadrul brokerului de asigurări private de sănătate MediHelp Internaţional. Anterior, ea a ocupat, timp de peste trei ani, poziţia de Director General Adjunct la CertAsig Asigurare şi Reasigurare, companie în care activa încă din noiembrie 2008 în funcţia de Director Subscrieri şi Membru în Board.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în piaţa de asigurări, Mihaela COJOCARU şi-a început cariera în domeniu, la ARDAF, în 1995, şi a continuat la ASTRA Asigurări, din martie 2000, unde a deţinut, pe rând, următoarele funcţii: Director Asigurări Generale, Director Vânzări, Director Zonal. Ulterior, Mihaela COJOCARU şi-a desfăşurat activitatea în compania ACCENTURE din poziţia de Director Operaţiuni Asigurări.

Mihaela COJOCARU a terminat un doctorat în finanțe-asigurări, în anul 2009, în cadrul ASE Bucureşti.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Mihaela COJOCARU, Director Comercial, MediHelp).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: