Cariere

Mihai COCA-COZMA, Director de Operațiuni, METROPOLITAN Life

Miercuri, 22 Februarie 2017

Mihai COCA-COZMA, fostul CEO al METROPOLITAN Life Pensii, a preluat, începând cu luna ianuarie 2017, funcția de Director de Operațiuni al companiei METROPOLITAN Life. În același timp, va continua să deţină un rol semnificativ și în cadrul METROPOLITAN Life Pensii, ca Preşedinte al Consiliului de Administraţie, supervizând implementarea strategiei pentru compania de pensii.

Cu un nivel ridicat de expertiză în conducerea echipelor de vânzări şi operaţionale, Mihai COCA-COZMA are rolul de a întări și a aduce un suflu nou în aria operațională a companiei de asigurări de viață. Totodată, acesta se va concentra pe implementarea cu succes a proiectelor locale şi globale, care urmăresc constant creșterea satisfacţiei clienţilor. Mihai COCA-COZMA are o experiență de peste 17 ani în industria asigurărilor de viață și pensii.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Mihai COCA-COZMA, Director de Operațiuni, METROPOLITAN Life).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: