Cariere

Mihuț MĂRCULESCU, Manager Departament Subscriere, Gothaer Asigurări Reasigurări

Autor:Andreea RADU
Miercuri, 11 Ianuarie 2017

Începând cu data de 15 noiembrie 2016, Mihuț MĂRCULESCU a preluat funcția de Chief Underwriter (Manager Departament Subscriere) în cadrul Gothaer Asigurări Reasigurări.

Mihuț MĂRCULESCU are o experiență de 11 ani în domeniul asigurărilor, dintre care 10 ca parte a echipei Gothaer; a început activitatea în cadrul Departamentului de Subscriere, unde, din 2010, a preluat funcția de Șef Serviciu Subscriere Asigurări Garanții, linie pe care a construit-o de la zero și a dezvoltat-o de-a lungul timpului.

Privesc noul rol ca pe o provocare, dar și ca pe o uriașă oportunitate atât pe plan personal, cât și profesional. Toată cariera mea de până acum s-a axat pe câteva valori la care țin foarte mult: integritate, profesionalism, transparență și atingerea obiectivelor, valori care se regăsesc în totalitate și în cadrul echipei Gothaer, a declarat Mihuț MĂRCULESCU.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Mihuț MĂRCULESCU, Manager Departament Subscriere, Gothaer Asigurări Reasigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: