XPRIMM Time for Business

Nigel WILLIAMS, CertAsig: Solvency II a avut un impact pozitiv asupra companiei

Miercuri, 31 Ianuarie 2018

Ce rezultate a inregistrat CertAsig in 2017, ce obiective au fost stabilite pentru 2018 si ce impact a avut implementarea regimului Solvency II asupra companiei sunt doar cateva dintre temele analizate de Nigel WILLIAMS, Chairman of the Board, CertAsig Holdings, in cadrul editiei din aceasta saptamana a emisiunii XPRIMM Time for Business.

"2017 a fost un an bun pentru CertAsig, am inregistrat prime brute subscrise in valoare de circa 70 milioane lei, in contextul in care noi nu subscriem asigurari auto", a afirmat Nigel WILLIAMS.

In ceea ce priveste implementarea directivei Solvency II, aceasta "a avut un impact pozitiv asupra companiei. Solvency II reprezinta, in opinia mea, un mod bun de a reglementa asiguratorii. CertAsig a reusit sa migreze catre regimul Solvency II, ceea ce i-a fost favorabil", a explicat Nigel WILLIAMS.

Vorbind despre obiectivele pentru 2018, oficialul CertAsig a mentionat: "Speram sa ne dezvoltam in continuare in Cehia - avem o noua echipa acolo si suntem optimisti in ceea ce priveste activitatea noastra in aceasta tara. Cehia reprezinta o piata mult mai mare decat Romania: chiar daca are o populatie mai scazuta, este una dintre cele mai industrializate tari din Europa Centrala, astfel ca suntem optimisti in ceea ce priveste evolutia noastra acolo".

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Nigel WILLIAMS, CertAsig: Solvency II a avut un impact pozitiv asupra companiei).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: