Cariere

Oana VELICU, CEO, METROPOLITAN Life Pensii

Miercuri, 22 Februarie 2017

Oana VELICU, Directorul de Operațiuni al companiei de asigurări de viață, a preluat, la începutul acestui an, responsabilităţile de CEO pentru METROPOLITAN Life Pensii, după primirea aprobărilor din partea autorității naționale de profil (ASF).

Oana VELICU are o bună cunoaștere în aria operaționalăa METROPOLITAN Life, unde a fost implicată și a coordonat proiecte majore și strategice pentru companie. Bucurânduse de o experiență de peste 16 ani pe piața asigurărilor de viață, contribuția Oanei VELICU în calitate de CEO al METROPOLITAN Life Pensii va fi extrem de valoroasă, a transmis compania.

În România, METROPOLITAN Life are peste 17 ani de activitate pe piața de asigurări de viață, două milioane de clienți beneficiind de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de companie la nivel local.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Oana VELICU, CEO, METROPOLITAN Life Pensii).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: